May

Sırçalı Belediyesi ile okulumuzun ortaklaşa gerçekleştireceği ´´ ANNELER GÜNÜ PROGRAMI ´´ na tüm anneler davetlidir. Bilinçli Anne , Bilinçli Nesil ve Bilinçli Toplum sloganıyla gerçekleştireceğimiz programımıza desteklerini esirgemeyen Sırçalı Belediye Başkanımız Sayın Tamer GÜMÜŞ´ e çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 09:30 ´da okulumuz bahçesinde gerçekleşecektir. Bu mutlu günde tüm kasaba halkımızı davet ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Ana sınıfı ve İlkokul öğrencilerimize , 10 Ekim 2017 Salı gününden itibaren her hafta Salı ve Perşembe günleri Kuru Üzüm Dağıtımı yapılacaktır.

Çocuğu okula başlayacak olan velilerimize tavsiyeler...

Nis

Okulumuzda yapılacak satranç turnuvasına katılmak isteyen öğrencilerin Satranç Kurs Öğretmeni Adil AKSOY´ a isimlerini yazdirmalari gerekmektedir.

Nis

Okul Çevre Koruma Kulübümüz , okul bahçesi ve çevresindeki kagit,ambalaj v.b. atıkları toplayip çevre temizliği yapacaktır. Geri dönüşüme gidebilecek türde olanları ayırt ederek geri dönüşüme gönderecektir.

Nis

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerimiz ile TOKİ ilkokulu 4-A sınıf öğrencileri arasında yürüttüğümüz Mektup Kardeşliği Faaliyetimizi Sene sonunda planladigimiz piknik etkinliği ile Taçlandıranağız ve kaynaşmayı artırmayı planlıyoruz.

Nis

Aritma su sistemimizin bakımı yapılmış ve hizmete başlamıştır.Guvenle kullanabilirsiniz sevgili öğrenciler

Nis

Anneler Günü Etkinliği için 1/A sınıfı öğrencilerimiz aralıksız bir şekilde çalışıyor.

Nis

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla okulumuz Pazartesi Günü 1 ( bir) günlüğüne tatil edilmiştir.

Nis

İlçe de yapılacak kitap okuma yarışması:

3 Mayis Çarşamba Günü yapılacaktır.

Nis

26/04/2017-27/04/2017 Tarihlerinde Okulumuz 8. Sınıf Öğrencilerinin Gireceği Teog Sınavında başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Adil AKSOY tarafından öğrencilerimize bağımlılık konulu seminer verildi.

Nis

Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde sınıflarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazır hale getirdiler.