Ekm

Yozgat Valisi Sayın Kemal YURTNAÇ , okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti. Okulda yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eyl

İlce Halk sağlığı merkezi tarafından öğrencilerimize mevsimsel grip, zehirlenme ve kansızlık konularında bilgilendirme yapıldı. Daha sonra sorular cevaplandı  ve öğrencilerimize broşürler dağıtıldı.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programları düzenleniyor. Öğrencilerimize yaşananları ve fedakar milletimizin yaptığı kahraman mücadeleler anlatılıyor. Bağımsızlık, vatan ve bayrak kavramlarının önemi anlatılıyor.

Eyl

2017-2018 eğitim öğretim yılı 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başladı. Okulların açıldığı ilk hafta olan ve eğitimin anlam ve önemine uygun olarak coşku ile kutlanan İlköğretim Haftası, bu yıl da okulumuzda gösteri ve şiirlerle gerçekleştirildi.

Eyl

Milletleri ayağa kaldıracak, geleceğe taşıyacak yegane miras, eğitim üzerine inşa edilmiş bir toplumdur. Bu bilinçle başlayacak 2017-2018 Eğitim Öğretim  yılında, yarınların geleceği olan kıymetli öğrencilerimize ve değerli öğretmen arkadaşlarıma başarılar dilerim.

İbrahim ŞENER

Sırçalı İlkokulu Müdürü

Eyl

Belediye Başkanımız Sayın Tamer GÜMÜŞ´ün desteğiyle okul içme suyu şebekemiz yenilendi. Öğrencilerimiz artık daha sağlıklı,temiz ve kesintisiz bir şekilde güvenle okulumuzun suyunu kullanabilecekler. Hem okulumuz hemde öğrencilerimiz adına Belediye Başkanımız Sayın Tamer GÜMÜŞ´e Teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz 1. Sınıf öğrencilerinin okula uyum sağlamaları , okulu tanımaları ve hem öğretmenleri hemde arkadaşlarıyla tanışmaları amacıyla 11-15 Eylül 2017 tarihlerinde saat 09:45-11:00 arasında yapılacaktır.

Eyl

7 Eylül Perşembe günü Metem Konferans Salonu´nda Sınıf Öğretmenlerine Yenilenen Müfredat Tanıtımı yapılacaktır.

Eyl

Okulumuzda bulunan basketbol sahası eğitim öğretim başlamadan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için Belediye Başkanımız Sayın Tamer GÜMÜŞ´ ün talimatıyla tamamlandı. Öğrencilerimizin stres atıp eğlenceli vakit geçirmeleri için hazır

Ağu

Milli Kurtuluş Savaşı’mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 95’inci yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamalıyız.

Ağu

Geri dönüşümlü çöp Kutularımız siniflarimiza yerleştirildi. Artık geri dönüşüme tam destek verip ülke ekonomisine destek oluyoruz.

Ağu

Malazgirt Savaşı, 26 Ağustos 1071’de Malazgirt ovasında meydana gelmiş, Selçuklu Sultanı Alparslan ve Doğu Roma İmparatoru Romen Diyojen arasında gerçekleşmiş, Anadolunun Türk’lere yeni yurt olmasını sağlamış olan meydan savaşıdır.

Ağu

Okulumuzda on yıldır gayretli ve özverili bir şekilde görev yapan kendisinin deyimi ile artık bir Sırçalılı olan değerli öğretmenimiz Fatma AKSOY ´un Kayseri ili Sarıoğlan İlçesi Çiftlik İlkokulu´na tayini çıkmıştır. Okulumuzdaki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Ağu

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği gunlerdir. Hep bir arada, sevgi
dolu ve huzurlu nice bayramlar gecirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Ağu

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuza bilgisayar, öğretmen masası ve sandalyesi, öğretmen dolapları ve yemekhane için masa ve sandalye ayrıca geri dönüşüm amaçlı sınıflar için hazırlanmış özel çöp kutuları gönderildi. Okulumuzun demirbaşları yenilenerek okullar açılmadan ogrencilerimiz için hazırlanıyor.